Fitness de Kloek 25 jaar een begrip

Fitness de Kloek is al 25 jaar een begrip in de polderdorpen en daarbuiten. De motor achter dit fitnesscentrum is Martin de Graaf. Met zijn pure passie voor sport is hij erin geslaagd om het fitnesscentrum bekend te maken in heel Nederland. Al van kinds af aan beoefende Martin sporten zoals judo en boksen. Fitnessen is hem met de paplepel ingegoten en ook het freestyle steppen is hem niet onbekend. Jarenlang gaf Martin met hart en ziel verschillende groepslessen en nog steeds geeft hij met plezier spinning.

Zijn passie voor aerobics en step uitte zich ook in de organisatie van grote nationale aerobic conventies. Tijdens deze conventies liet hij instructeurs uit de hele wereld overvliegen naar Nederland om op zijn fitnesscentrum lessen te geven aan instructeurs uit heel Nederland.

Inmiddels is Martin nog steeds met groot enthousiasme dagelijks bezig met sport en een gezonde leefstijl. Met zijn fitnesscentrum wil hij leden een huiskamergevoel geven. “Onderscheiden met het nieuwste fitnesssmateriaal of een scherpe prijs, daar ga je het tegenwoordig niet mee redden”, aldus Martin. “Wat ons centrum onderscheidt van andere centra is onze persoonlijke aandacht, de betrokken medewerkers en hun motivatie om mensen verder te helpen met een gezonde leefstijl. Dat betekent dat ons fitnesscentrum niet alleen een plek is waar je sport, maar ook een plek is waar je aandacht besteedt aan je geestelijke welzijn.”

De tien zekerheden van Fitness de Kloek

1. Persoonlijke aandacht
Bij Fitness de Kloek wordt u gezien. U krijgt begeleiding, advies en motivatie daar waar u dat nodig heeft. Wilt u lekker uw eigen gang gaan, dan is dat ook prima! Onze gemotiveerde en professionele instructeurs voelen feilloos aan waar u behoefte aan heeft. U kunt hierbij ook kiezen voor een personal trainer.

2. Expertise
Al onze medewerkers weten waar ze over praten. Ze hebben een passie voor sport en blijven zichzelf ontwikkelen en bijscholen. Bij Fitness de Kloek kunt u zelfs terecht als u een blessure heeft, een operatie krijgt, of als u aan het revalideren bent. Onze medische fitness-specialist helpt u graag verder.

3. Gevarieerd aanbod groepslessen
In een groepsles sport u met meerdere mensen tegelijk. Dit kan uw motivatie om een gezonde leefstijl vol te houden vergroten. De instructeur zweept u op en zorgt voor een veilige les. Fitness de Kloek heeft verschillende soorten groepslessen waaronder Pilates en een Fiftyfit-les waar zelfs 80-plussers aan meedoen.

4. Geen lange wachttijden
Nummer 3 of hoger in de wachtrij voor een fitnesstoestel zult u niet zijn. Eigenaar Martin de Graaf vindt het belangrijk dat leden snel aan de slag kunnen met het gewenste apparaat. Worden de wachtrijen te lang, dan schaft hij een extra fitnesstoestel aan.

5. De sociale context
Een praatje maken, samen sporten, plezier hebben, ontspannen en werken aan uw gezondheid. Deze dingen gaan prima samen! Sporten bij Fitness de Kloek is als lid zijn van een vereniging. Dat betekent dat werken aan uw gezondheid ook gezellig kan zijn.

6. Een hoogwaardige horeca
Dankzij de samenwerking met Sportcentrum de Kloek beschikt Fitness de Kloek over een ruime horeca met de uitstraling van een dorpshuis. Een prima mogelijkheid om na het sporten de gezelligheid voort te zetten. En: je kunt er niet alleen wat drinken maar ook een hapje eten. Zowel ‘s ochtends, ‘s middags als ‘s avonds.

7. Oog voor iedereen
Fitness de Kloek heeft ook minder valide sporters als lid. Dit komt mede door de samenwerking met het bedrijf Physicall dat fysiotherapie aanbiedt en de kennis van het fitnesscentrum op gebied van medische fitness. Onze medewerkers maken qua aandacht geen onderscheid tussen valide of minder valide sporters. Daardoor voelt iedereen zich welkom en thuis.

8. Altijd in voor innovatie
Ons fitnesscentrum  is vernieuwend want het koopt regelmatig de nieuwste apparatuur op de markt. U als klant bent daardoor verzekerd van de laatste innovaties. En: geen kans dat deze apparatuur op termijn verdwijnt, want eigenaar Martin de Graaf koopt alleen en doet niets met leaseconstructies.

9. Uitgebreide wellness
Een sauna’tje pakken, Turks stoombad of een kwartiertje in de infrarood-cabine om uw spieren te doen ontspannen. Ook dat is mogelijk op Fitness de Kloek! Zowel de dames- als herenkleedkamer hebben genoemde wellnessmogelijkheden. Zo kunt u ongegeneerd werken aan uw ontspanning.

10. Climate control en goede parkeervoorzieningen
Krijgt u het altijd bloedheet tijdens het sporten? Geen nood, Fitness de Kloek heeft een hoogwaardig climate controlsysteem waardoor u nooit oververhit raakt. Daarnaast hoeft u bij een bezoek nooit lang te zoeken naar een parkeerplek. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid op het grote parkeerterrein. En uiteraard is parkeren gratis.