Over ons

Fitness de Kloek, gelegen in het werelderfgoed Middenbeemster en gevestigd in het multifunctionele Sportcentrum de Kloek, is een groot begrip voor iedere sportliefhebber, jong en oud.

Onze ruime trainingsruimte van 2000 vierkante meter is voorzien van kwalitatief uitstekende trainingstoestellen, waarbij u kunt rekenen op deskundige professionele begeleiding. Daarnaast kunt u deelnemen aan onze groepslessen onder begeleiding van professionele en betrokken instructeurs.

Naast inspanning heeft Fitness de Kloek ook gedacht aan ontspanning. Het sportcentrum is voorzien van verschillende sauna’s waaronder een traditionele sauna, een Turks stoombad en een infrarood cabine. Daarnaast kunt u genieten van onze zonnebanken die voldoen aan de nieuwe regelgeving en onze relaxruimte.

Fitness de Kloek is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeerruimte voor iedere bezoeker. Dus wilt u inspanning combineren met ontspanning? En wilt u dit ervaren binnen een prettige omgeving met betrokken medewerkers? Breng dan een bezoek aan Fitness de Kloek!